Ένας ακόμη προορισμός του Amaro στη μαγευτική τοποθεσία της Δογρής, πάνω στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας, συνώνυμο της ποιότητας και των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρει, δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον για κάθε επισκέπτη.

Amaro Trichonida

Σε ένα χώρο ζεστό και καλαίσθητο με θέα τη λίμνη Τριχωνίδα, ιδανικό μέρος για all day διασκέδαση μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας αλλά και ξεχωριστές γεύσεις της κουζίνας.

Το Café

Με δημιουργική διάθεση, σας προσκαλούμε να απολαύσετε την αγαπημένη σας καθημερινή συνήθεια με τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ.

Το Εστιατόριο

Στο Αmaro Trichonida μπορείτε να γευθείτε το ελληνικό φαγητό στην καλύτερη εκδοχή του. Εδώ μπορείτε απολαύσετε πιάτα που αποπνέουν εκλεπτυσμένη απλότητα και που θα θυμάστε για καιρό!

#amarofinetastes

Εκδηλώσεις

Το Αmaro Trichonida γενναιόδωρο σε χώρο, με εντυπωσιακά ανοίγματα και συγκλονιστική θέα, δίνει εξαιρετικές δυνατότητες για τη διοργανώση της εκδήλωσής σας.

#adreamnevertoomuch

Στο Amaro φροντίζουμε οι αναμνήσεις σας από την ξεχωριστή αυτή ημέρα να διαρκέσουν για πάντα.

O εσωτερικός χώρος του μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σκηνικό για να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις σας ανοιχτό με θέα στη λίμνη αλλά και με την κινητή οροφή του, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και στους καλεσμένους σας σε ένα πανέμορφο σκηνικό σε απόλυτη αρμονία με την φύση.

Τους καλοκαιρινούς μήνες το σκηνικό  του event σας μεταφέρεται στον εξωτερικό χώρο του δίπλα στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας περιτρυγυρισμένο από πλατάνια σας ταξιδεύουν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Το Αmaro Trichonida διαθέτει χώρο πάρκινγκ έκτασης 1000 τ.μ.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: info@amaro.gr ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα

    Amaro Trichonida
    Δογρή Τριχωνίδας
    Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη – Κυριακή 10:00 έως 02:00
    Τ: 26410 61400 – M: info@amaro.gr